Hírek

Egyesületünk sikerrel vett részt a világ galogló hónap programján.

Egyesületünk sikerrel vett részt a világ galogló hónap programján. 2017-11-14 12:59:00

a

A Magyar Szabadidősport Szövetség októberben országos Gyalogló hónap felhívást tett közzé, amelyben a gyaloglást, a szabadtéri mozgást népszerűsítették. A programhoz csoportok, klubok, intézmények és magánszemélyek is csatlakozhattak, akik vállalták, hogy októberben rendszeresen, legalább heti 2 alkalommal túráznak, gyalogolnak a természetben. Ajánlott feladat volt, hogy sétáik alkalmával felkeressék a helyi nevezetességeket, emlékhelyeket is.

 

A Debrceni Rendőr Sportegyesület  is csatlakozott a felhíváshoz, és teljesítette az 5 túrafeladatot.   A gyalogló délutánok alkalmával megtekintették a zeleméri templomromot, megismerkedtek a Tócó-völgy változatos növényvilágával, felkeresték a Nagyerdő nevezetességeit: a Békás-tavat és a Stadiont is. Számukra nem jelentett túl nagy kihívást a feladat teljesítése, mivel egész évben rendszeresen járnak gyalogolni heti 2 alkalommal. A gyalogló hónap keretében külső érdeklődők is részt vettek egy-egy túrán októberben.

A nordic walking klub tagjai bíznak abban, hogy az ilyen figyelemfelkeltő kampányoknak köszönhetően egyre többen megszeretik ezt a szabadidősportot, és csatlakoznak a Józsai Nordic Walking Klub vidám közösségéhez.

 

Az eredményükhöz gratulálunk, sok kellemes, közös gyaloglást kívánunk a klub tagjainak!

Forrás: Józsanet.hu

<< Vissza