Hírek

FARSANGOZTUNK

FARSANGOZTUNK 2018-03-20 10:22:00

Nyugdíjas Szakosztályunk korát meghazudtoló lelkesedéssel és aktivitással készült a farsangra amit Apafán a Petőfi Kulturális és Sport Egyesület klubjában tartottunk.

 

Köszönjük a segítséget az egyesület vezetőségének, Halász Lajosnak és Szilágyi Zoltánnak!!

 

Tóth Andrásné Kati kiváló és sziporkázó ötletei nagyszerű alapot teremtettek a jó szórakozáshoz. Ezért hálával és köszönettel tartozunk, várjuk a további fantasztikus megmozdulásait!!!

 

Picit előrehaladott korunknak köszönhetően tapasztalatokban bővelkedünk, a „konyhaművészetekben”!IS! Nagy örömmel fogadtuk a csodás tálakat, sülteket, süteményeket, finomságokat, ízletes újdonságokat a régi, megszokott ízek, formák mellett.

A ragasztóangyalaink nagyon kitettek magukért.

 

Kaptunk támogatást az ifjabb nemzedék soraiból, a kölcsönös jó kapcsolat meghozza gyümölcsét ez esetben furfangos jelmezek formájában történt.

 

Kissné Papp Erika zenei válogatása elnyerte a jelenlévők teljes tetszését, megérte vele az időt tölteni, hogy ennyi szép számot találjon legnagyobb köszönetünkkel övezve!

Remélhetőleg sikerült a hangerőt megfelelő mederben tartani a táncolók és a beszélgetni vágyók kedvére a színpompás „jelmezek” felvonultatása közepette.

 

Folyamatos volt a vidám farsangi hangulat, elbúcsúztattuk a „zord” telet, jöhet a virágos tavasz!!!

 

Herbák Ferenc fotói – láthatóan – megörökítették a – vissza nem térő, de nem megismételhetetlen – pillanatokat, – aminek tudtommal meglepetés folytatása is lesz – köszönettel!!!

 

Ekkora sikerhez természetesen a megnevezetteken kívül minden megjelent közreműködésére szükség volt már a megjelenéssel, a többi ráadás!!!

 

Szívből kívánom, hogy sokáig ne szokjunk le erről a klassz hagyományról!!!!!!

 

„Itt a farsang, áll a bál, keringőzik …” – ennek tiszteletére, még táncolni is megtanulunk, ha kell ......

 

Köszöntünk szép „kikelet a lány, virág, …, mert kikeletkor virítani kénytelen”!

<< Vissza