Hírek

HAJDÚ KUPA Meghívásos tekeverseny

HAJDÚ KUPA Meghívásos tekeverseny 2019-07-23 14:42:00

Dudás Dávid ifjúsági tekés támogatására széles körű összefogással meghívásos tekeversenyt szerveztünk.

Debrecen, 2019. június 01-02.

 

Ilyen még nem volt városunkban!

 

Ifjú sporttársunk súlyos beteg, állapota egyre romlik, óriási szüksége van az anyagi támogatásra és lelki támaszra. Szép rajzaival is őrizzük emlékezetünkben.

 

Példás összefogás, kiváló sporttársi teljesítmények, szuper hozzáállás, méltó emberség szemtanúi lehettek, akik megjelentek a Rigó Dezső Tekecsarnokban június első hétvégéjén.

 

A verseny a Debreceni Sportcentrum Kft. és a Hajdú-Bihar Megyei Sportszövetség rendezésében zajlott.

 

A verseny védnökei Becsky András Sportcentrum Kft. igazgatója, Oláh Sándor VILLJAV Kft, Aszalós Imre HBM Sportszövetség elnöke voltak.

 

A versenybíróság elnöke Nagy Tibor, titkár Hacker Dezső, tag Herbákné Ilyés Ilona, Balogh Mária.

 

Elektronikus levélben, telefonon, személyesen lehetett jelentkezni a megmérettetésre.

 

Debrecen tekései mellé az ország több városából – Nyíregyháza, Törökszentmiklós, Szentes, Miskolc, Szolnok, Szeged, Budapest, Érd, Eger, Kecskemét, Kiskunhalas, Kazincbarcika, Szank) érkeztek versenyzők a Rigó Dezső Tekecsarnokba Debrecen, Oláh Gábor utca 5. szám alá, akikkel folyamatosan tartottuk a kapcsolatot a jelentkezés, pályára kerülés besorolása, étkezés, szállás, egyéb egyeztetnivalók miatt.

 

Szombaton terv szerint 9:00 órától 19:00 óráig óránként hat pályán gurítottak a tekések, vasárnap már 8:00 órakor kellett kezdeni és 17:00 óráig folyamatosan a hatsávos pályán volt a versenybírók figyelme, aztán következett az eredményhirdetés, elismerések átadása.

 

A helyi igazolt és amatőr játékosok mellett szép számmal utaztak a neves csapatok és egyéni versenyzők, akik nevezési díjukkal, adományokkal, ajándékokkal – emlék tekegolyó, egyéb figyelmességek - segítettek. Továbbá hála önzetlenségéért a többiek mellett Molnár Andrásnénak, Kissné Mulicz Máriának, Halász Lajosnak, Nagy Sándornak, Pető Lászlónak.

 

Újdonságnak számított és nagy érdeklődés követte, hogy a női és férfi csapat valamint egyéni versenyen kívül vegyes párosok is értékelésre kerültek előzetes jelentkezés alapján.

 

Az ismerős sporttársak örömmel üdvözölték egymást, készültek fotók gyönyörű, felújított tekepályánkon a csapatokról, párosokról, szurkolókról, amit minden érintett megkapott.

 

A csillogó kupák, érmek, névre szóló oklevelek mellett sikere volt a szép „EMLÉKLAP”-nak, amiről a jelenlévők illetve a segítők emlékezhetnek eme jeles eseményre, jó eredményekre.

 

Köszönet a színvonalas teljesítményért az érintetteknek  !

<< Vissza