Hírek

Nordic Walking VELENCÉBEN

Nordic Walking VELENCÉBEN 2014-07-03 10:50:00

Egy Velencei álom programra hívunk meg Téged és szeretteidet!

 

Az olaszországi Velencei Nemzetközi Nordic Walking Találkozó szervezői meghívtak minket. A meghívást elfogadtuk és Veled együtt szeretnénk képviselni a magyarországi nordikos közösséget ezen a fantasztikus programon szeptember 21-én vasárnap.

Rendhagyó jelleggel most egy együtt-utazásos – buszos – hétvégi programot szerveztünk amelynek csúcspontja a Velencei nordikozás lesz. :)

Íme a részletek:

Szeptember 19-én pénteken indulás reggel 7 órakor kényelmes busszal. Kora délután már el is érjük a pénteki úti célunkat és megállunk a szlovéniai Postojnán, (500 km) ahol csodálatos környezetben nordikozunk egy kellemeset.

Szállás és vacsora a környéken lévő 3 csillagos szállodában.

Szombat reggeli után mindenki a kedve szerint választhat a 09.00-kor induló programokból. A lehetőségek:

A Postojna cseppkőbarlang megtekintése. kb. 1.5 óra vagy

a predjamai vár megtekintése vagy

2 órás nordic walking a környéken.

 

A programok után továbbutazás a tengerparti Lido di Jesoloba (200 km).

A szállás elfoglalása – 3 csillagos szállodában – után kb. 16.00-tól nordic walking a homokos tengerparton.

Este szabad program lehetőség együtt vagy egyénileg. A szálloda elől induló busz menetrendje a Velencébe közlekedő hajókéhoz van igazítva, így lehetőség van egy kedvcsináló esti velencei városnézésre, pizzázásra is.

Vasárnap reggeli után a szállásunktól a buszunkkal megközelítjük a NW Találkozó színhelyét, ahol részt veszünk a 10 vagy 16 km-es (amelyiket választod) közös nordikozáson Velencében.

A történelmi helyszín megóvása érdekében a nordic walking botokon a gumipapucs használata kötelező! Legelőször ezt tedd be a csomagodba!

 

Mindkét távnak 4 óra a szint ideje, vagyis 13 óráig be kell érni a célba. Onnan a szervezők hajókkal visznek vissza minket a rajthoz.

A programot követően indulás haza, érkezés Budapestre vasárnap a késő esti órákban.

A részvételi díj: 63 900 Ft/fő* plusz 20 Euró, a Velencei Nemzetközi Nordic Walking Találkozó nevezési díja, amely tartalmazza a szállásokat reggelivel, Szlovéniában a vacsorát, a teljes utazási költséget, a parkolási díjat Velencében, az első és a második nap délutáni nordic walking programot, egy apró meglepetést tőlünk és a nevezési csomagot a szervezőktől. (víz, sport ital, keksz, snack, térkép, póló, egy zacskó olasz tészta, esőkabát, információ Velencéről).

Útlemondási biztosítás fakultatívan köthető.

Részvételi díj 5 %-a 3 195 Ft (ebben az esetben 20 % önrész van)

Részvételi díj 3 %-a 1 917 Ft + 1 650 Ft EUB Klasszik Nívó Utasbiztosítás (a két biztosítás együttes megkötésekor nincs önrész)

A díj nem tartalmazza:

a Postojani vár belépőt: 9 Euró/fő

a Postojani csappkőbarlang belépőt: 22.90 Eoró/fő

a Jesolo – Velence hajó jegyet 7 Euró/út

a vacsorát Jesolóban: 14 Eurótól

*25 főnél kevesebb jelentkező esetén 7 400 Ft felárat kell fizetni.

 

Jelentkezési határidő 2014. augusztus 14.

Jelentkezés 50% előleg befizetéssel 2014. július 14-ig, utána csak a teljes összeg befizetésével jelentkezhetsz. A teljes összeg befizetésének határideje 2014. augusztus 14. Ekkor kell befizetni a 20 EUR nevezési díjat is!

Biztosítsd a helyedet a buszon még ma! Jelentkezz az oktatódnál!

Jelentkezni lehet:

Komódi Erzsébet NW oktatónál

Telefon: +36 30 3822550

<< Vissza