Hírek

Rend-kivűli Szakosztály rendkívül remek napja

Rend-kivűli Szakosztály rendkívül remek napja 2015-08-09 14:57:00

egy rendkívül szép helyen, rendkívül jó körülmények között. TISZA "Nézését meg a folyását, hullámok ringatását Száz aranyért sem adnám...."

Nagyszerű körülmények között töltötte a júliusi hónapzáró programját a Rend-kívüli Szakosztály.

 A Herbák család meghívására ellátogattunk az egyeki Tisza partra.

Akik velünk tartottak, örültek a ragyogó napsütésnek. A pompás a táj, a csillogó víz.      Az ártéri öreg fák árnyékában készültünk a hűs habokban történő találkozásra. A tiszai vízi élet számtalan látnivalója tárult fel előttünk. A vízi járművek változó sebességű és formájú sokasága: kompok, faladikok, motorcsónakok, horgászhajók, motorcsónakok, túrahajó.

A folyami hajózásban járatlanok megismerkedhettek a Tisza nyújtotta lehetőségekkel és kipróbálták a vízen úszó járműveket.

A túra csónak 4 lóerős motorjával lassan haladva lehetett gyönyörködni a vizitélet szépségeiben, a felhőtlen égbolt lehetővé tette  kellemes napozást

A 75 lóerős motorcsónakban utazók élvezhették a sebesség mámorát, valamint a saját hullámok által keltett hullámokon lovaglást. 

 

Mindnyájunk emlékében sokáig megmarad a DREAMBOAT és RAINBOW nevű száguldó motorcsónak,

 

A szakosztály tagjai köszönetüket fejezik ki a programot szervező Herbák családnak. A két kormányosnak Ferinek és Balázsnak! Valamint a két kapitánynak Ilikének és Ágicánaknak.

 

Gyere velünk és légy szabad …

Képek a Fotótárban.

:-)

<< Vissza