Hírek

25 éves a Magyar Szabadidősport Szövetség

25 éves a Magyar Szabadidősport Szövetség 2014-12-18 17:03:00

A szövetség 2014. december 10-én megtartott jubileumi közgyűlésén megemlékeztek az elmúlt évek sikereiről és elismeréseket és díjakat adományoztak a szabadidősportban kiemelkedő munkát végző sportvezetőknek és sportszervezőknek.

A szabadidősportban felerősödött a civil szerepvállalás jelentősége. Ezeket a törekvéseket fogja össze és koordinálja a Szövetség. Kiváló önkéntesek munkájával olyan programok kerültek megszervezésre, melyek mára már nem hiányozhatnak az évenként megrendezendő sportesemények közül.

A számok szintjén: 2164 rendezvény, 91 sportág, vagy mozgásforma, 203 ezer résztvevő csak a tagszervezetek programjain, a saját rendezésű eseményeken pedig több százezer résztvevőt regisztrált a Szövetség az elmúlt években. 


Czene Attila, a Magyar Szabadidősport Szövetségelnöke bejelentette, hogy egy célja van a Szövetségnek, folytatni az elmúlt 25 évben megkezdett munkát és minél több emberrel megszerettetni a mozgást. Tervek szerint 2015 januárjában kerül bevezetésre a Nemzeti Sportkártya Program.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség két éve tagszervezete a Magyar Szabadidősport Szövetségnek. A jubileumi közgyűlésen az MRSZ képviseletében Komódi Erzsébet, a Debreceni Rendőr Sportegyesület Atlétika és Szabadidősport Szakosztály vezetője volt jelen. Sporttársunknak „A szabadidősport szervezése és népszerűsítése érdekében végzett” kiemelkedő munkájáértEmléklapot adományozott a Magyar Szabadidősport Szövetség.

<< Vissza