Hírek

Szakosztály névváltozás

Szakosztály névváltozás 2013-12-11 18:35:00

A Nyugdíjas Szakosztály novemberi szakosztálygyűlésén döntött a névváltoztatásáról és Dr.Kiss Lajos személyében megválasztotta a Szakosztály Vezetőjét. A szakosztály új neve: REND-KIVŰLI Szakosztály

 

A Debreceni Rendőr Sportegyesület szakosztályai a november 28-i Közgyűlés előtt megtartották értekezletüket, melyen a Közgyűlés tisztújítását megelőzte a Szakosztályok tisztségviselőinek megválasztása.

Hasonlóképpen történt ez a Nyugdíjas Szakosztály esetében is azon különbséggel, hogy itt névváltozás is történt.

Tájékoztatjuk a tagság nevében kedves sporttársainkat, hogy több változat felsorolása után a „Rend-kívüli” névre reagált a többség első hallásra pozitív megerősítéssel.

Így adatott meg, hogy a DRSE keretein belül 2010. 09. 23-án Debrecen, Mikes Kelemen utca 4. szám alatt „Nyugdíjas Szakosztály” néven megalakult társaság 2013. 10. 25. péntek óta  „Rend-kívüli” szakosztály néven szerepel.  

A www.drse.hu honlapon lehet tájékozódni a programjainkról, tevékenységeinkről.

Dr. Kiss Lajos szakosztályvezetőnek továbbra is bizalmat szavazott a tagság, ezentúl is ő irányítja a közösségünket.

Minden hónap utolsó péntekén tartjuk az összejöveteleinket, az ettől eltérő időpontokat, helyszíneket időben tudatjuk az érintettekkel.

Az éves tervet közösen készítjük el januárban, ami rugalmasan változtatható az időjárás hatására, az érdekes események figyelembevételével,  a tagság igénye szerint.  

Az egészség és a sport harmóniáját szem előtt tartva igyekszünk jól érezni magunkat, feltöltődni és a többi szakosztállyal összhangban, kellemes kollegális, sportszerű együttműködéssel összetartani.

Feladatunk támogatni az ifjabb nemzedéket, hatékony munkavégzésüket elősegíteni.

Nekünk is jól esett és hasznos volt annak idején – aktív dolgozó korunkban - , hogy magunk mellett tudtuk tapasztaltabb kollegáinkat mind a hivatás, a szakma, a munka, mind a sport, a kikapcsolódás, a szabadidő vonatkozásában.

 

 

További hasznos időtöltést, sikereket, egészséget kívánok jelenlegi és jövőbeni tagjainknak!

 

                                                                                                            Herbákné Ilyés Ilona

                                                                                                                           titkár

<< Vissza