Hírek

Dr. Balogh Imre az év versenybírója.

Dr. Balogh Imre az év versenybírója. 2023-10-30 07:22:00

2023.október 23-án a Magyar Sportlövők Szövetsége Szituációs Szakág vezetőjétől a Multigun fegyverág versenyein nyújtott kiemelkedő tevékenysége elismeréseként a 2023. év versenybírója díjat kapta Dr. Balogh Imre a Debreceni Rendőr Sportegyesület Lövész Szakosztály vezetője.

A díjat Vincze Zoltán fegyverágvezető adta át egy ünnepség keretében, az apafai lőtéren megrendezésre került MULTUGUN verseny eredményhirdetésén.

 

Dr. Balogh Imre a DRSE Elnökség tagja és a Lövész Szakosztály vezetője hosszú évek óta neveli ki a lövészsport különböző szakágainak szabadidő és verseny szintű lövészeit. Az edzéseken, foglakozásokon törekszik arra, hogy a lövészek folyamatos fejlődésüket lemérhessék versenyszerű körülmények között is. Nagy hangsúlyt helyez az utánpótlás nevelésre, családi lövésznapokat szervez, más egyesületek által szervezett versenyek, rendezvények szervezésében, lebonyolításában közreműködik.

Fáradságot nem ismerve, az írott és íratlan szabályok szigorú betartásával, részrehajlás nélkül végzi ezt a munkát, ami neki nem munka, hanem hobbi, életstílus. Határozottsága, irányító stílusa önmagában is garantálja a biztonságos, szabályos és fegyelmezett versenyzést.

 

A versenyzés feltételeinek megteremtésén túl az Magyar Sportlövők Szövetsége és a Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség szabályrendszerében versenybírói feladatokat lát el. A bírói tevékenységét több éve kiemelkedő színvonalon végzi. ezt a tevékenységet ismerte el a Magyar Sportlövők Szövetsége.

 

Az egyesület elnöksége gratulál a díjhoz és további sikereket kívánunk.

 


 

<< Vissza