Hírek

YOURS TRULY

YOURS TRULY 2013-02-27 21:08:00

Beírtuk magunkat a YOURS TRULY történelmébe, 2 nap alatt 150 km-t teljesítettünk.

Atlétika a Szabadidősport Szakosztályunk kétfutója és a Nordic Walking csoportunk három gyaloglója összesen 150 km-t teljesített YOURS TRULY futáson 2013. február 24-én és az aztmegelőző 2013. január 27-i megmérettetésen.


A finn kezdeményezésű Nemzetközi Futást az év leghidegebb időszakában, hagyományosan télen rendezik meg. Mindkét napon 24 óra áll a versenyző rendelkezésére, hogy teljesítse kitűzött távot.

Csatlakoztunk a Debreceni Kilométerek Sportegyesület versenykiírásához és beneveztünk a Yours Truly futásra. Itt mindenki egyénileg vett részt, csupán másokkal együtt futva illetve gyalogolva teljesíthette a távot.


Becsületbeli futás, hiszen a kitűzött távot és időt mindenkinek saját magának kellett mérnie.

 

Azért, hogy ez ne okozzon gondot és figyelemmel tudjuk kísérni a teljesítményünket, mindnyájan 10 órakor rajtoltunk Debrecenből, az Ady Endre úton lévő Nagyerdei Stadion bejáratától.

 

Futóink: Papp Sándor a két napon50 km-t, Komódi Erzsébet 40 km-t, a Nordic Walking-osaink: Dr.Kiss Lajosné  a két napon 30 km-t, Szabó Béla 15 km-t és Nagy Sándor szintén 15 km-t teljesített.

 

Örömmel vettük, hogy a DKM szervezői szívesen fogadták a DRSE Nordic Walking botokkal gyalogló sportolóit is, a jó hangulatról, zenéről, a biztatásról és nem utolsó sorban frissítésről is gondoskodtak.

 

 

Igazi kihívás volt! Elfáradtunk, de nagyon jól éreztük magunkat.

 

 

 

Debrecen, 2013. február 27.                              Komódi Erzsébet Szakosztályvezető

<< Vissza